Vuoden 2022 Hot Pot Meat Slicer -valinta

Kiinalainen keittiö, joka tunnetaan nimellä “hot pot”, perustuu ajatukseen valmistaa hot pot -illallinen perheen ja ystävien kanssa yhteisessä kattilassa. Sienet, kasvikset, merenelävät (enimmäkseen katkaravut) ja ohuet lihaviipaleet sisältyvät kaikki yhteiseen kiehuvaan kattilaan. Markkinoilla on nykyään erilaisia ​​hot pot -lihaleikkureita, mikä vaikeuttaa sellaisen valitsemista kattilaan. Olemme koonneet netissä luettelon suosituimmista lihaleikkureista hot potille.

Paras Hot Pot Meat Slicer

Meidän on myös varmistettava, että käytämme oikeaa hot pot -lihaleikkuria, koska pienet lihaviipaleet ovat tavallinen osa ruokaa. Teurastajat voivat kuitenkin tehdä tämän, mutta jos haluat valmistaa kuuman potin illallisen komponentit mukavasti omassa kodissasi, sinun kannattaa sijoittaa lihaleikkuriin. Jos ostat usein torilta esiviipaloitua ruokaa, siivukoneeseen sijoittaminen säästää aikaa ja rahaa.

Olet luultavasti etsimässä hot pot -lihaviipalointikonetta, joka on helppokäyttöinen, pitkäikäisistä materiaaleista koostuva ja joka pystyy viipaloimaan lihan juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Karitsan ja lampaanlihan vertailu

Saavuit lihakauppaan ja sinulle näytettiin kahdenlaista lihaa. Kun ensimmäistä kutsutaan “lammaslihaksi”, toinen on “lammas”. Mitä ihmettä nyt tapahtuu?

Ensimmäinen askeleesi oli etsiä Googlesta “eri lampaan- ja lampaanlihan välillä”, ja näin löysit tiesi tälle verkkosivustolle.

Onneksi olet oikeilla jäljillä. Lampaan- ja lampaanlihan eroja käsitellään tässä esseessä. Näin sinun on helpompi päättää, mikä liha sopii terveydellesi.

Porterhousen ja T-bonen vertailu

Määritelmä: Mikä on Porterhouse?

Ulkofileen paksusta päästä tehdyistä leikkauksista voidaan valmistaa portteripihvejä. Toinen puoli on sisäfileetä ja toinen nauhapihvi, kumpaakin käytetään tässä ruoassa.

Puolan porterhouse-pihviä kerrotaan sisältävän 1 000 kaloria. Jos olet huolissasi painostasi, kannattaa ehkä välttää porterhouse-pihvejä.

On myös hyvä, että porterhouse-pihvien proteiinipitoisuus on 20–25 grammaa annosta kohden, mikä on vähähiilihydraattista. Siksi on tärkeää tietää, että porterhouse-pihvit sisältävät runsaasti rautaa, fosforia ja riboflaviinia; sinkki; B6-vitamiini; ja muut tarpeelliset vitamiinit ja kivennäisaineet.

Call Now